15 აგვ

მოკლევადიანი პროგრამა

პურ-ფუნთუშეულის დამზადება

პროგრამის მიზანია მსმენელს შეასწავლოს პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას შრომის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვა, სამუშაო ადგილის ორგანიზაცია, მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების გამოყენება, საფუვრიან და უსაფუვრო ცომზე დამზადებული სხვადასხვა სახეობის პურ-ფუნთუშეულის დამზადება.

პროგრამაში ისწავლება:

  • პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას შრომის, მათ შორის ხანძარსაწინააღმდეგო, უსაფრთხოების ნორმებისა და წესების დაცვა
  • სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების დაცვა
  • პურ-ფუნთუშეულის დამზადებისას უსაფრთხო ექსპლუატაციისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვა
  • სამუშაო ადგილის ორგანიზაცია 
  • მანქანა-დანადგარების, ხელსაწყო-იარაღების გამოყენება
  • საფუვრიანი და უსაფუვრო ცომზე დამზადებული პურებისა და ფუნთუშების მომზადების მეთოდებსა და ტექნოლოგიის გამოყენება
  • სხვადასხვა პურებისა და როლსების დამზადება, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
  • ტოსტის პურების დამზადება, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
  • ფოკაჩასა და ჩიაბატას დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
  • გულსართიანი ტკბილი ფუნთუშებისა და ბურგერის პურის სახეების დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
  • კრუასანებისა და დენიშების სახეობების დამზადება სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით;
  • მზა ნაწარმის შენახვა სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხო ექსპლუატაციის  წესებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.

პროგრამის სწავლებისას გამოიყენება თეორიული და პრაქტიკული სწავლების ფორმატი, პრაქტიკული უნარების გამომუშავებით, ადგილზე დასწრები

პროგრამაზე დაშვების წინაპირობა:

  • მინიმალური ასაკი 18 წელი;
  • ქალაქ თბილისში რეგისტრაცია;

პროგრამაზე მოხვედრის ეტაპები:

  • დოკუმენტაციის გადარჩევა;
  • გასაუბრება 

სწავლების ვადა: 2 თვე,

დასაქმების სფერო: დიდი და მცირე ზომის საკონდიტროები, საცხობები, თვითდასაქმება